20170401_133248

Chopok

Inšpirovaní minulotýždňovým výstupom sme sa, tentoraz vo väčšom počte, opätovne vybrali rozlúčiť  sa so snehom na Chopok. O.Martin, Anna a ja sme s miernym meškaním vyzdvihli Iča. Ten nám do auta priniesol extra výborné lievance od Milky (ĎAKUJEME!). Takže parádny začiatok dňa 🙂

Ičko prekvapujúc cestou vôbec nezaspal! Predebatili sme celú cestu do Krúpovej. Tam sme sa rozdelili klasicky do dvoch tímov. Tentokrát sme museli ísť zjazdovkou už odspodu. Chlapov sme ani nevideli. Až potom, čo zlyžovali Dereše a stretli sme sa pod vlekmi. Aj to len na chvíľu, aby nám zas raz ukázali zadky. Vystúpali sme kľukatou cestičkou a prešli hrebeňom na chatu. Aj napriek množstvu ľudí sa nám podarilo trochu sa posadiť, vychutnať si čajík a iné dobroty.

Lyžovačka nadol po okraji zjazdovky bola parádna. I keď miestami už poriadne náročná kvôli ťarche omäknutého snehu. Ale super. Krásny deň. A slnečný! (To som si uvedomila pri prvom pohľade do zrkadla, stal sa zo mňa oškvarok a žiaľ to nebol prvoaprílový žart.)

 

 

barborka
barborka on apríl - 2 - 2017
kategória: Naše akcie

Leave a Reply