Trangoška

Trangoška

Na 14. januára sme si naplánovali teambulding na chate M. R. Štefánička. Už od začiatku týždňa to vyzeralo, že počasie nám nebude veľmi priať, ale nenechali sme sa odradiť. Vo vetre a hustom snežení sme začali stúpať k chate.Piati sme šlapali hore na lyžiach a štyria pešo. Počasie síce nebolo príjemné, ale dalo sa to vydržať. Otec Martin s Vilom sa oddelili ešte pred odbočkou k jaskyni mŕtvych netopierov, s tým, že si vyšlapú až na Ďumbier. Ostatní sme išli v malých skupinkách s jasným cieľom: dať si teplý čajík na chate 😀 .

Keď sme dorazili na chatu, Otec Martin a Vilo tam ešte neboli. Netrvalo to však dlho a prišli aj oni celí skrehnutí so zamrznutými prstami. Vietor bol hore naozaj veľmi nepríjemný. Keď sme sa všetci rozmrazili a dosýtosti najedli, prežili sme nádherný večer pri človeče a Citadele. Takéto večery sa dajú zažiť asi len na chatách. Pohodová atmosféra, žiadna telka, kľud, zima 😀 …

Na druhý deň sme sa teda pobrali nazad do Bystrice. Na skialpoch sme ešte vyšliapali nad hranu smerom na Štiavnicu a odtiaľ sme sa spustili dole. Peší pre množstvo snehu radšej išli hneď od chaty dole. Lyžovačka bola super. Krásny prašan, len trochu nižšia viditeľnosť, ale aj tak úplne super.

green
green on január - 22 - 2012
kategória: Naše akcie
Značky:,

Comments are closed.