Majerova skala

Majerova skala

Keďže sedemnásty november, okrem toho že je to deň študentov, je u nás aj štátnym sviatkom, rozhodli sme sa využiť voľno uprostred týždňa a pekné počasie. Skoro ráno sme si dali v UPC kávu a vybrali sme sa na Majerovu skalu.
Niektorí z nás tam boli prvýkrát, iní nie, ale naša zostava bola myslím veľmi sympatická. Autá sme zaparkovali v Tureckej a odtiaľ sme sa pustili po známej modrej značke. Bola to príjemná jesenná prechádzka a náš cieľ sme dosiahli veľmi rýchlo. Vzhľadom na malú náročnosť túry, nikto z nášho turistického oddielu nemal kondičné ťažkosti. Cestou sme prebrali všetky vážne aj menej vážne témy, zjedli si svoju desiatu, ktorú si každý niesol sám vo svojom batohu a urobili niekoľko vydarených záberov do kroniky.
Myslím, že aj tí, ktorí boli s nami na turistike prvýkrát boli spokojní a aj ich pozitívne ohlasy bezprostredne po výlete tomu nasvedčovali.
Vrátili sme sa opálení jesenným slnkom, oddýchnutí, prevetraní, možno trochu unavení, no s pocitom dobre a užitočne stráveného dňa. Po stereotype v škole, ktorý už na nás v novembri začína doliehať to bolo sympatické oživenie.
Načerpaní sme sa vrátili k svojim seminárkam, projektom, zápočtom a prednáškam.

Lucka

 

Lucka
Lucka on november - 20 - 2010
kategória: Naše akcie
Značky:

Comments are closed.