Krížna

Krížna

Pravdepodobne každý pozná chvíle, kedy má všetkého dosť, a kedy sa mu zdá, že ho mnohé veci presahujú, a že v podstate ani na to nemá, že je tu zbytočný alebo či je vôbec na tom správnom mieste… Takéto a podobné debkárčiny sa mu vynárajú v hlave.

Aj mne sa už od včera mysľou preháňalo čosi podobné a do ničoho sa mi nechcelo. Decká dokonca pri pohľade na mňa usúdili, že som už dávno nebol v horách, a tak ma doslova vyhnali.

Ďakujem a som rád, že som poslúchol.  Skutočne musím priznať, duša mi pookriala. 😉

oM
oM on február - 28 - 2013
kategória: Naše akcie
Značky:

6 komentárov to “Krížna 28. 2. 2013”

  1. Anička píše:

    Presvedčil si ma, balím sa a idem domov :)))

  2. barborka píše:

    Anička, poď, poď, pôjdeme spolu na Krížnu 🙂 nech otestujem vplyv nepravidelného robenia drepov s fit loptou na kvalitu lyžovania :-):-)

  3. Anička píše:

    Áno, áno, to bude skvelý výskum, jedna vzorka s drepmi, jedna vzorka bez. Hypotéza H0: Predpokladáme, že medzi skupinami, ktoré robili drepy a ktoré nerobili sa prejaví vo výstupovom čase na Krížnu štatistický významný rozdiel.

  4. barborka píše:

    Výstupom bude kniha Cieľ na dosah, kde sa okrem vyššie uvedenej hypotézy môžeme venovať i rozsiahlym odpovediam na tebou zverejnené otázky typu Prečo treba nosiť na latrínu čelovku?

  5. Ivan píše:

    Otče pochvala, meditoval som nad tým že nás dáko opusila spisovateľská slina a dievčatám dávam do pozornosti 8.3. v Tatranskej Lomnici nočný vertikál pretek orgaizuje Gálfy minulý rok veľmi podarená akcia

  6. Anička píše:

    Rozhodne by sa náš klub mohol uchádzať o prvenstvo v súťaži „Skialpinista, ktorý prvý zablúdi“ 😀

Leave a Reply